Ondrék Kft.

Bútorgyártás, Bútorlapszabászat,
Bútorszerelvény szaküzlet

Üdvözöljük Honlapunkon!


A céget Ondrék Alfréd alapította egyéni kisiparosként 1981-ben. Ondrék és Tóth Kft.-ként 1995-től működik és azóta áll a megrendelők rendelkezésére egyedi bútorok gyártásával, lapszabászatával és bútorszerelvény szaküzletével.

Vállaljuk lakások, épületek, irodák, üzletek, komplett konyhák, nappalik, hálók, gyermekszobák, fürdőszobák, gardróbok, irodabútorok, térelválasztók, galériák, recepciós pultok, stb legyártását és helyszíni össze-szerelését. Termékeink többségét immáron több mint 35 éves gyártói tapasztalattal, igény szerint személyre szabottan készítjük el. Amennyiben Ön a saját elképzelései alapján szeretné megterveztetni és kiviteleztetni bútorát, forduljon hozzánk bizalommal! Megbízható szakembereinkkel vállaljuk az elkészült bútorok helyszínre történő szállítását és szakszerű beépítését

Cégünk fő stratégiája az, hogy üzletfeleinkkel hosszú távú kapcsolatokat alakítsunk ki. A mi érdekünk, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek és elégedettségüknek hangot is adjanak. Fontosnak tartjuk a megbízhatóságot és az ügyfeleink igényeihez való rugalmas alkalmazkodást.

Figyelmébe ajánlom a termékek menüpontot, ahol rengeteg fényképet tekinthet meg a már elkészült bútorainkról. Amennyiben felkeltettük érdeklődését telefonáljon, küldjön e-mail-t, vagy keressen fel bennünket a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén. Weblapunk célja, hogy Ön gyorsan, kényelmesen tudjon tájékozódni és választani az általunk készített és forgalmazott bútorok közül.

Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk elnyerte tetszését és a jövőben Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.


Kellemes böngészést kívánok!
Ondrék Alfréd
ügyvezető igazgató
cégtulajdonos
659