Ondrék Kft.

Bútorgyártás, Bútorlapszabászat,
Bútorszerelvény szaküzlet

Cégbemutató:

Ondrék és Tóth Korlátolt felelősségű társaság, 1996 óta működik Kft. formájában, ezt megelőzően az 1981-ben ALAPÍTOTT Ondrék Faipari vállalkozás néven működött Ondrék Alfréd vezetésével. Az ügyvezető most is ő. A cég jelen pillanatba 13 főt foglalkoztat.

Telephelyünk: Salgótarján Fülemüle út 5. Tel : 32/ 512-030

Bemutató terem, lapszabászat és asztalos műhely kb. 600m2 - en.
4, 46, 14 -es buszjáratokkal, a Baglyasi útról autóval megközelíthető.
A telephelyen a parkolás és rakodás egyszerre több ügyfélnél is megoldható.
Nyitvatartás: H-P 7.30 - 16.00 Sz: 7.30 - 12.00
A cég profilja: bútorlapszabászat, bútortartozékok, egyedi bútorok gyártása, széria bútorok, kárpitos bútorok forgalmazása, számítógépes bútortervezés, szaktanácsadás.

Vevőkör: Asztalosok, bútoripari vállalkozások, magánszemélyek, iskolák, közületek. Konyhabútor, irodabútor, szobabútor, fürdőszoba bútor, gyermek bútorok gyártása egyedi elképzelés alapján, egyedi méretben. Ingyenes felmérés és szakmai tanácsadás, látványterv készítés. Kb 1 hónap az elkészülési idő megrendeléstől.

Precíziós bútorlapszabászat max 1hét határidővel. A bútorlap vágása vízszintes és függőleges lapszabász gépeken történik, gépi élfóliázást és ABS élzárást is vállalunk. A raktáron tartott bútorlapokra vágási hulladékot nem számolunk. Törzsvásárlóknak kedvezményt biztosítunk!

Munkalapok kb 150 színben, Falco lapok széles választékban, bútortartozékok, kivetőpántok, fogók, élfóliák.

Bútortartozékok:
MDF ajtók Nett-Fronttól és Forest Hungary Kft által kínált termékeknek teljes köre. Mdf mart fóliás és festett ajtófrontok, tömörfa bútorajtók forgalmazása. Széria bútorok, szekrénysorok, konyhabútorok, kisbútorok, kárpitos bútorok forgalmazása kedvező áron. Kizárólag új bútorokat forgalmazunk, használt bútor árusításával a cég nem foglalkozik. A bútorokra a cég 1 év garanciát vállal és kérésre, a helyszínre szállítjuk és beszereljük.

Referenciák:

Galcsik Fogadó (Salgótarján),
Vízmű Kft bútorzat (Salgótarján),
Hungarotel RT bútorzat ( Salgótarján),
Hozam RT bútorzat (Szolnok),
Bazalt Panzió bútorzat (Somoskő)

Cégkategória:

gyártó, termelő, feldolgozó
kiskereskedés

Tevékenységi kör, címszó:

Bútorgyártás
Bútorlapszabászat
Fenyőléc
Bútorszerelvény Szaküzlet

4390